Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Športni dan (od 1. do 9. razreda)

9 maja @ 10:30 - 15:00

Spoštovani starši,

sporočamo vam, da bomo v četrtek, 9. 5. 2024, po glavni uri izvedli športno aktivnost. Glavna ura bo potekala po ustaljenem urniku, zato morajo učenci na ta dan imeti s seboj šolske torbe s pripomočki za pouk.

Učenci 1., 2., 3., 4., 5., 6. razreda – pohod na Sveto Jedrt

Izpred šole se bomo ob 10.30 peš odpravili proti Sv. Jedrti. Na ta dan naj imajo učenci poleg šolske torbe (ki jo bodo v času pohoda pustili v šoli) s seboj tudi manjši nahrbtnik z rezervnimi oblačili, stekleničko z vodo, zdrav prigrizek, primerna športna oblačila in pohodniško obutev. V šolo se bomo vrnili predvidoma ob 13.00. Šolsko kosilo in varstvo bo potekalo po ustaljenem urniku.

Učenci 7., 8. in 9. razreda – izziv orientacije na Polzeli – grič Vimperk

Po glavni uri in malici se bomo ob 10.47 z vlakom z železniške postaje v Žalcu odpeljali proti Polzeli. Na ta dan naj imajo učenci poleg šolske torbe (ki jo bodo v času pohoda pustili v šoli) s seboj tudi 1,60 € za vozovnico za vlak, manjši nahrbtnik z rezervnimi oblačili, stekleničko z vodo, zdrav prigrizek, primerna športna oblačila in obutev za treking. V šolo se bomo vrnili predvidoma ob 14.50. Šolsko kosilo bo za učence tretje triade organizirano po prihodu v šolo.
Učenci, ki živijo na Polzeli, lahko po organizirani dejavnosti odidejo domov. V tem primeru naj imajo na ta dan v nahrbtniku za športno aktivnost še zvezek in potrebščine za glavno uro, starši pa za ta dan odpovejte šolsko kosilo.

Mobilni telefoni in sladkarije niso dovoljeni.
V primeru slabega vremena bo športni dan prestavljen.

Lep športni pozdrav.

Uroš Jelen in Ana Novak,
učitelja za šport

Podrobnosti

Datum:
9 maja
Ura:
10:30 - 15:00

Prihajajoči dogodki