Utrinki iz zimskega šolskega praznika

Nepozaben in čaroben dogodek smo tokrat pričarali tako učitelji kot tudi učenci. Dogodek se je odvijal v torek, 9. januarja, v Kulturnem domu II. Slovenskega tabora Žalec. Na tem posebnem prazniku so se predstavili vsi učenci skupaj z učitelji, ustvarjajoč raznolik in pester program, ki je vključeval tako plesne kot tudi glasbene točke.

Vsak razred je prispeval svojo edinstveno točko, kjer so se učenci izkazali s svojim talentom in ustvarjalnostjo. Povezovalni element večera so bili plesi, ki so dodali še dodatno mero veselja in prazničnega duha. Posebej toplo vzdušje je zaznamovala zadnja točka večera, ko so se na odru zbrali prav vsi učitelji in učenci.

Pesem Pravljica o mavričnih ljudeh je še dodatno okrepila čustveno atmosfero, saj smo jo vsi prisotni skupaj zapeli. Ta skupna pesem je pripomogla k ustvarjanju nepozabnega vzdušja, ki je ostal v lepem spominu vseh prisotnih. Večer smo zaključili v duhu skupnosti in praznične radosti, ki nas je povezala in napolnila s toplino v srcih. S tovrstnimi dogodki se poudarja pomen skupnosti v waldorfskem okolju ter krepijo vezi med učitelji, učenci in njihovimi starši. To je bil resnično poseben trenutek, ki je vsem udeležencem pričaral nepozabne spomine in obogatil duha praznične sezone.

Jurij Gracej, učitelj glasbene umetnosti

Fotografije: Nik Jarh

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja